top of page

Menu "Goud"

5 gangen menu

AMUSE

CROQUETTA MET FRISSE TOETS

Spaans ham kroketje met citroen mayonaise

VOORGERECHT 

DRIE TEXTUREN VAN ZALM

Toast met drie texturen van zalm afgewerkt met Granny Smith en garnituren

OF

TAGLIATA VAN RUNDS 
Rucola, tomaat, parmezaan, pijnboompitten, mayonaise van truffel

SOEP

AARDPEER

Aardpeer, carpaccio van coquille, witloof, afgewerkt met walnootolie, limoen en hazelnoot

HOOFDGERECHT

OP VEL GEBAKKEN ZALM

Smeuïge aardappelpuree, crème van tuinbonen, couscous van bloemkool, trostomaat,  doperwt en witte wijnsaus

OF

LAMSFILET

Trio van gekleurde wortel, spinazie, puree van sjalot en portosaus

DESSERT

SMEUÏGE CAKE VAN MANDARIJN EN OLIJFOLIE 
Gezouten karamelmousse, gemarineerde mandarijn afgewerkt met crumble van hazelnoot

-----------------------

PRIJZEN

1. VOORGERECHT VLEES - HOOFDGERECHT VIS  

93,50

2. VOORGERECHT VLEES - HOOFDGERECHT VLEES 

101,00

3. VOORGERECHT VIS - HOOFDGERECHT VLEES

91,00
4. VOORGERECHT VIS - HOOFDGERECHT VIS 
83,50

 

AANGEPASTE WIJNEN

(geserveerd bij voorgerecht, hoofdgerecht en dessert):

1.  24,00 supplement
2.  27,00 supplement
3.  24,00 supplement
4.  21,00 supplement

APERITIEVEN

SPUMANTE  
                                 
6,50                                   

CHAMPAGNE  (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)  
100,00    

FLOC DE GASCOGNE

6,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%)   

MOJI'FLOC
7,00

(op basis van versterkte wijn +- 16-18%, aardbei, limoen en munt)

MOCKTAIL
6,00
(op basis van vlierbloesem)

SUPPLEMENTEN

GLAS WITTE HUISWIJN 
5,40

GLAS RODE HUISWIJN 

6,00

FLES WITTE HUISWIJN 

27,00

FLES RODE HUISWIJN 

30,00

FLES SPUMANTE

37,50

CHAMPAGNE  (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)  

   100,00      

NIET BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l) 

4,00

BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l) 

4,00​

BROOD EN HUISGEMAAKTE BOTER PER PERSOON

3,00

Op aanvraag kunnen wij ook menukaarten, tafelaankleding, glazen, bloemstukken, kaarsen en aangepaste servetten voorzien. Hiervoor wordt een extra toeslag aangerekend.

bottom of page