Menu "Goud"
5 gangen menu
AMUSE
CROQUETTA MET FRISSE TOETS
Spaans ham kroketje met citroen mayonaise
VOORGERECHT
DRIE TEXTUREN VAN ZALM
Toast met drie texturen van zalm afgewerkt met Granny Smith en garnituren
OF
TAGLIATA VAN RUNDS
Rucola, tomaat, parmezaan, pijnboompitten, mayonaise van truffel
SOEP
AARDPEER
Aardpeer, carpaccio van coquille, witloof, afgewerkt met walnootolie, limoen en hazelnoot
HOOFDGERECHT
OP VEL GEBAKKEN ZALM
Smeuïge aardappelpuree, crème van tuinbonen, couscous van bloemkool, trostomaat, doperwt en witte wijnsaus
OF
LAMSFILET
Trio van gekleurde wortel, spinazie, puree van sjalot en portosaus
DESSERT
SMEUÏGE CAKE VAN MANDARIJN EN OLIJFOLIE
Gezouten karamelmousse, gemarineerde mandarijn afgewerkt met crumble van hazelnoot
-----------------------
PRIJZEN
1. VOORGERECHT VLEES - HOOFDGERECHT VIS
93,50
2. VOORGERECHT VLEES - HOOFDGERECHT VLEES
101,00
3. VOORGERECHT VIS - HOOFDGERECHT VLEES
91,00
4. VOORGERECHT VIS - HOOFDGERECHT VIS
83,50
AANGEPASTE WIJNEN
(geserveerd bij voorgerecht, hoofdgerecht en dessert):
1. 24,00 supplement
2. 27,00 supplement
3. 24,00 supplement
4. 21,00 supplement
APERITIEVEN
SPUMANTE
6,50
CHAMPAGNE (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)
100,00
FLOC DE GASCOGNE
6,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%)
MOJI'FLOC
7,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%, aardbei, limoen en munt)
MOCKTAIL
6,00
(op basis van vlierbloesem)
SUPPLEMENTEN
GLAS WITTE HUISWIJN
5,40
GLAS RODE HUISWIJN
6,00
FLES WITTE HUISWIJN
27,00
FLES RODE HUISWIJN
30,00
FLES SPUMANTE
37,50
CHAMPAGNE (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)
100,00
NIET BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l)
4,00
BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l)
4,00
BROOD EN HUISGEMAAKTE BOTER PER PERSOON
3,00
Op aanvraag kunnen wij ook menukaarten, tafelaankleding, glazen, bloemstukken, kaarsen en aangepaste servetten voorzien. Hiervoor wordt een extra toeslag aangerekend.
