top of page

Menu "Platina"

6 gangen menu

AMUSE

MELOENSALADE MET PARMAHAM

Cantaloupe meloen met parmaham, zongedroogde tomaat, kruiden mayonaise, een crumble van walnoot en parmezaan afgewerkt met citroen-olie, een krokant van basilicum en balsamico crème

 

 

    ​VOORGERECHT

    TATAKI VAN TONIJN

Tonijn, zoetzure komkommer en tomaat, wakame, afgewerkt met advocadocrème, wasabi, mayonaise en een krokantje van parmezaan

SOEP

    AARDPEERSOEP 
Gerookte paling, bieslookolie, room geïnfuseerd met hazelnoot en crunch van hazelnoot

 TUSSENGERECHT

SINT-JACOBSVRUCHT

Sint-Jacobsvrucht met zwarte pens, een crème van bloemkool afgewerkt met beurre blanc van limoen

HOOFDGERECHT

GEBAKKEN ROODBAARSFILET

Roodbaarsfilet met saus van kappers, groene groenten, geroosterde hazelnoot puree, espuma van rode biet en krokante prei

OF

IERSE RIB-EYE

Rib-eye, crème van gebrande ui, gebrande prei, aubergine, sjalot, whiskey boter en zoete aardappelfrieten

DESSERT

TRIFLE VAN RODE VRUCHTEN
Trifle van rode vruchten, mascarpone crème, Bastogne speculaas, crumble van witte chocolade, griekse yoghurt espuma en krokant van karamel

---------------------

PRIJZEN

           1. HOOFDGERECHT VIS             
103,00

      2. HOOFDGERECHT VLEES       

129,00
 

AANGEPASTE WIJNEN
                     (geserveerd bij voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert):          

        1.  33,00 supplement

         2.  35,00 supplement 

APERITIEVEN

SPUMANTE  
                                 
6,50                                   

CHAMPAGNE  (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)  
100,00    

FLOC DE GASCOGNE

6,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%)   

MOJI'FLOC
7,00

(op basis van versterkte wijn +- 16-18%, aardbei, limoen en munt)

MOCKTAIL
6,00
(op basis van vlierbloesem)

SUPPLEMENTEN

 AANGEPASTE WIJNEN
                     (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert):          

        1.  33,00        

2.  35,00

GLAS WITTE HUISWIJN 
5,40

GLAS RODE HUISWIJN 

6,00

FLES WITTE HUISWIJN 

27,00

FLES RODE HUISWIJN 

30,00

FLES SPUMANTE

37,50

CHAMPAGNE  (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)  

   100,00      

NIET BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l) 

4,00

BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l) 

4,00​

BROOD EN HUISGEMAAKTE BOTER PER PERSOON

3,00

Op aanvraag kunnen wij ook menukaarten, tafelaankleding, glazen, bloemstukken, kaarsen en aangepaste servetten voorzien. Hiervoor wordt een extra toeslag aangerekend.

bottom of page