Menu "Platina"
6 gangen menu
AMUSE
MELOENSALADE MET PARMAHAM
Cantaloupe meloen met parmaham, zongedroogde tomaat, kruiden mayonaise, een crumble van walnoot en parmezaan afgewerkt met citroen-olie, een krokant van basilicum en balsamico crème
VOORGERECHT
TATAKI VAN TONIJN
Tonijn, zoetzure komkommer en tomaat, wakame, afgewerkt met advocadocrème, wasabi, mayonaise en een krokantje van parmezaan
SOEP
AARDPEERSOEP
Gerookte paling, bieslookolie, room geïnfuseerd met hazelnoot en crunch van hazelnoot
TUSSENGERECHT
SINT-JACOBSVRUCHT
Sint-Jacobsvrucht met zwarte pens, een crème van bloemkool afgewerkt met beurre blanc van limoen
HOOFDGERECHT
GEBAKKEN ROODBAARSFILET
Roodbaarsfilet met saus van kappers, groene groenten, geroosterde hazelnoot puree, espuma van rode biet en krokante prei
OF
IERSE RIB-EYE
Rib-eye, crème van gebrande ui, gebrande prei, aubergine, sjalot, whiskey boter en zoete aardappelfrieten
DESSERT
TRIFLE VAN RODE VRUCHTEN
Trifle van rode vruchten, mascarpone crème, Bastogne speculaas, crumble van witte chocolade, griekse yoghurt espuma en krokant van karamel
---------------------
PRIJZEN
1. HOOFDGERECHT VIS
103,00
2. HOOFDGERECHT VLEES
129,00
AANGEPASTE WIJNEN
(geserveerd bij voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert):
1. 33,00 supplement
2. 35,00 supplement
APERITIEVEN
SPUMANTE
6,50
CHAMPAGNE (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)
100,00
FLOC DE GASCOGNE
6,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%)
MOJI'FLOC
7,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%, aardbei, limoen en munt)
MOCKTAIL
6,00
(op basis van vlierbloesem)
SUPPLEMENTEN
AANGEPASTE WIJNEN
(voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert):
1. 33,00
2. 35,00
GLAS WITTE HUISWIJN
5,40
GLAS RODE HUISWIJN
6,00
FLES WITTE HUISWIJN
27,00
FLES RODE HUISWIJN
30,00
FLES SPUMANTE
37,50
CHAMPAGNE (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)
100,00
NIET BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l)
4,00
BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l)
4,00
BROOD EN HUISGEMAAKTE BOTER PER PERSOON
3,00
Op aanvraag kunnen wij ook menukaarten, tafelaankleding, glazen, bloemstukken, kaarsen en aangepaste servetten voorzien. Hiervoor wordt een extra toeslag aangerekend.
