top of page

Menu "Brons"

4-gangen menu

AMUSE

BRUSCHETTA À LA LARS

Crunchy bruschetta met huisgemaakte kipsalade

SOEP

TUINBONEN SOEP

Tuinbonen, gerookte zalm, pistache en amandel

HOOFDGERECHT

ZEEBAARS MET TRUFFEL

Gebakken zeebaars, gepekelde komkommer, boschampignon, lente-ui,  sojascheuten, prei en beurre blanc van truffel
OF

HOEVEKIP

Hoevekip met gekarameliseerd witloof, boontjes, champignons, krokante ui, smeuïge puree en champignonroomsaus

DESSERT

CHOCOLADETAART

Smeuïge chocoladetaart met caramel, mascarponeroom en framboos

---------------------------​

PRIJZEN
 

HOOFDGERECHT KEUZE VIS 53,00

HOOFDGERECHT KEUZE VLEES  52,00

AANGEPASTE WIJNEN
(geserveerd bij hoofdgerecht en dessert): 

Vis  14,00 supplement
     Vlees  11,00 supplement

APERITIEVEN

SPUMANTE  
                                 
6,50                                   

CHAMPAGNE  (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)  
100,00    

FLOC DE GASCOGNE

6,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%)   

MOJI'FLOC
7,00

(op basis van versterkte wijn +- 16-18%, aardbei, limoen en munt)

MOCKTAIL
6,00
(op basis van vlierbloesem)

SUPPLEMENTEN

GLAS WITTE HUISWIJN 
5,40

GLAS RODE HUISWIJN 

6,00

FLES WITTE HUISWIJN 

27,00

FLES RODE HUISWIJN 

30,00

FLES SPUMANTE

37,50

  CHAMPAGNE  (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)  

      100,00      

NIET BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l) 

4,00

BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l) 

4,00​

BROOD EN HUISGEMAAKTE BOTER PER PERSOON

3,00

Op aanvraag kunnen wij ook menukaarten, tafelaankleding, glazen, bloemstukken, kaarsen en aangepaste servetten voorzien. Hiervoor wordt een extra toeslag aangerekend.

bottom of page