Menu "Brons"
4-gangen menu
AMUSE
BRUSCHETTA À LA LARS
Crunchy bruschetta met huisgemaakte kipsalade
SOEP
TUINBONEN SOEP
Tuinbonen, gerookte zalm, pistache en amandel
HOOFDGERECHT
ZEEBAARS MET TRUFFEL
Gebakken zeebaars, gepekelde komkommer, boschampignon, lente-ui, sojascheuten, prei en beurre blanc van truffel
OF
HOEVEKIP
Hoevekip met gekarameliseerd witloof, boontjes, champignons, krokante ui, smeuïge puree en champignonroomsaus
DESSERT
CHOCOLADETAART
Smeuïge chocoladetaart met caramel, mascarponeroom en framboos
---------------------------
PRIJZEN
HOOFDGERECHT KEUZE VIS 53,00
HOOFDGERECHT KEUZE VLEES 52,00
AANGEPASTE WIJNEN
(geserveerd bij hoofdgerecht en dessert):
Vis 14,00 supplement
Vlees 11,00 supplement
APERITIEVEN
SPUMANTE
6,50
CHAMPAGNE (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)
100,00
FLOC DE GASCOGNE
6,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%)
MOJI'FLOC
7,00
(op basis van versterkte wijn +- 16-18%, aardbei, limoen en munt)
MOCKTAIL
6,00
(op basis van vlierbloesem)
SUPPLEMENTEN
GLAS WITTE HUISWIJN
5,40
GLAS RODE HUISWIJN
6,00
FLES WITTE HUISWIJN
27,00
FLES RODE HUISWIJN
30,00
FLES SPUMANTE
37,50
CHAMPAGNE (RUINART - BLANC DE BLANCS 75cl)
100,00
NIET BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l)
4,00
BRUISEND WATER CHAUDFONTAINE (1l)
4,00
BROOD EN HUISGEMAAKTE BOTER PER PERSOON
3,00
Op aanvraag kunnen wij ook menukaarten, tafelaankleding, glazen, bloemstukken, kaarsen en aangepaste servetten voorzien. Hiervoor wordt een extra toeslag aangerekend.
